Advies en styling

Het geven van interieuradvies, het maken van een moodboard, het ontwerpen, inrichten en stylen van een (woon)ruimte. Denk hierbij naast indeling ook aan kleur, materiaal en vormgebruik. Dit kan om een enkele ruimte gaan of het inrichten van een totale woning/ horeca gelegenheid/ winkelruimte. Interieuradvies, ontwerp of het stylen kan ook afzonderlijk afgenomen worden.

Productstyling

Het stylen en fotograferen van een product/merk. Meedenken in de creatieve en visuele concept om je product/merk zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Het is daarom belangrijk om helder te krijgen wie je doelgroep is en wat je wilt uitstralen. Zo kunnen we visueel jouw verhaal vertellen. Er zijn verschillende pakketten. Voor startende ondernemers is een starters pakket samengesteld waarbij je ook ondersteund wordt in je business strategie.

 

Verkoopstyling

Huis, appartement of studio verkoopklaar maken zodat deze aantrekkelijker wordt voor een grotere groep kopers. Door middel van sfeerstyling of (her)inrichten van (lege) ruimtes zorg ik ervoor dat elke ruimte optimaal tot zijn recht komt. Hierdoor wordt de kans op verkoop en winst groter doordat potentiele kopers nu de mogelijkheden beter zien.